Jogurtová polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 140 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 10 g
- Sodík 744 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 19.2 mg
- Draslík 254.7 mg
- Vláknina 71.5 mg
- Vitamín A 71.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.8 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Připravíme si světlou jíšku z mouky a lžíce másla.
-
2
K jíšce přidáme ušlehaný jogurt, promícháme a zalijeme vývarem. Vaříme 10 minut.
-
3
Hotovu polévku dochutíme solí a přelijeme zálivkou připravenou z jedné lžíce rozpuštěného másla, pepře a máty.