Marinovaná hovězí svíčková
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 197 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 2 g
- Sodík 264 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 52.5 mg
- Draslík 443.6 mg
- Vláknina 411.5 mg
- Vitamín A 411.5 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Sójovou omáčku, bílé víno a nastrouhaný čerstvý zázvor promícháme.
-
2
Omyté maso nakrájíme na plátky, vložíme do připravené marinády a necháme asi 1 hodinu v chladu.
-
3
Na pánvi rozehřejeme olej a maso na něm zprudka opečeme. Do pánve přilijeme marinádu a necháme ji vsáknout do masa.
-
4
Podáváme spolu se solí a hořčicí.
-
5
Vhodnou přílohou jsou opečené brambory, rýže nebo smažený lilek.