Bleskové špagety olio e aglio
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 503 kcal
- Sacharidy 96 g
- Tuky 5 g
- Sodík 204 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 96 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 342.7 mg
- Vláknina 8651 mg
- Vitamín A 8651 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Připravíme velký hrnec s dostatkem vody a v něm uvaříme v osolené vodě s olejem špagety, aby byly al dente (na skus).
-
2
Když se špagety vaří, rozpálíme ve velké pánvi olej a dozlatova osmažíme na kousky nasekaný česnek. K němu přidáme scezené hotové špagety a jemně nasekanou petržel. Promícháme vše a můžeme opepřit nebo přidat feferonku.