Vepřové kotlety se žampiony v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 311 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 23 g
- Sodík 254 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 85.3 mg
- Draslík 509 mg
- Vláknina 1723.8 mg
- Vitamín A 1723.8 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.5 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kotlety omyjeme, po okrajích nařízneme, naklepeme a opečeme po obou stranách na sádle. Maso osolíme, opepříme a položíme na plátky alobalu.
-
2
Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a očištěné, na plátky nakrájené žampiony osmahneme na másle, osolíme a přidáme nasekanou petrželku. Směs rozdělíme na kotlety, alobal dobře uzavřeme a položíme na plech. Pečeme v silně vyhřáté troubě asi 20 minut.
-
3
Pokrm podáváme v alobalu, který pootevřeme.