Italská polévka s rýží a hráškem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 199 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 12 g
- Sodík 345 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 26.3 mg
- Draslík 39.8 mg
- Vláknina 2162.5 mg
- Vitamín A 2162.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vodou a dobře povaříme.
-
2
Do polévky zavaříme spařenou rýži a uvaříme ji doměkka. Přidáme okapaný hrášek, osolíme a necháme jen přejít varem.
-
3
Zvlášť podáváme nastrouhaný sýr.