Roštěnky v omeletách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 502 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 37 g
- Sodík 353 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 331.5 mg
- Draslík 548.8 mg
- Vláknina 66.3 mg
- Vitamín A 66.3 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vejce, mléko, 2 lžíce oleje, sůl a pepř rozšleháme a z těsta usmažíme na oleji na pánvi 4 omelety.
-
2
Očištěné maso nakrájíme na roštěnky, jemně naklepeme, osolíme, opepříme a na okrajích nařízneme. Maso zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji tak, aby uvnitř zůstalo růžové.
-
3
Na talíře upravíme roštěnky, poklademe je kolečky bylinkového másla a usmaženými omeletami.