Bulharská česneková pomazánka

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Ořechy vlašské
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 6 stroužek Česnek
  • 4 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 168 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 196 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 106.4 mg
  • Vláknina 2422 mg
  • Vitamín A 2422 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.1 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupaný česnek najemno utřeme se solí a za stálého míchání přidáváme po kapkách olej. Vmícháme mleté ořechy, nasekanou petrželku a citronovou šťávu.

Komentáře k receptu