Janija se sušenými švestkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 535 kcal
- Sacharidy 90 g
- Tuky 8 g
- Sodík 410 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 90 g
- Cholesterol 80 mg
- Draslík 1555.9 mg
- Vláknina 21662 mg
- Vitamín A 21662 mg
- Vitamín B6 1.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 44.1 mg
- Vitamín E 4.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na kousky a osmahneme na oleji. Přidáme omytý, na špalíčky nakrájený pórek a chvíli smažíme. Okořeníme mletou paprikou, osolíme, zalijeme teplou vodou a vaříme doměkka.
-
2
Sušené švestky omyjeme a zalijeme teplou vodou. Přidáme je k téměř měkkému masu a pokrm na mírném ohni zvolna dovaříme. V hotovém pokrmu má být všechna tekutina vyvařená.