Fazolky po indicku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 187 kcal
- Sacharidy 37 g
- Tuky 518 g
- Sodík 227 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 20 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 501.5 mg
- Vláknina 25525 mg
- Vitamín A 25525 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 26.2 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji. Přidáme oloupanou, na kostičky nakrájenou mrkev a celer a očištěné, překrájené fazolky. Osolíme, mírně podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou doměkka.
-
2
Podáváme s karí rýží.