Zelenina s bramborami a hovězím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 96 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 73 g
- Sodík 10 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 18.3 mg
- Draslík 94.8 mg
- Vláknina 4406 mg
- Vitamín A 4406 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 26.8 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory a mrkev oloupeme, brokolici omyjeme a vše nakrájíme na kousky. Zeleninu spolu s 5 lžícemi kojenecké vody dusíme doměkka.
-
2
Měkkou zeleninu rozmačkáme vidličkou, přimícháme čerstvé máslo a najemno nakrájené vařené maso.