Zelenina s bramborami a hovězím masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 60 g Brokolice
  • 80 g Brambory rané
  • 30 g Hovězí maso vařené
  • 60 g Mrkev kořen
  • 0.5 kávová lžička Máslo čerstvé
  • 5 polévková lžíce Voda kojenecká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 96 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 73 g
  • Sodík 10 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 18.3 mg
  • Draslík 94.8 mg
  • Vláknina 4406 mg
  • Vitamín A 4406 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 26.8 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory a mrkev oloupeme, brokolici omyjeme a vše nakrájíme na kousky. Zeleninu spolu s 5 lžícemi kojenecké vody dusíme doměkka.

  • 2

    Měkkou zeleninu rozmačkáme vidličkou, přimícháme čerstvé máslo a najemno nakrájené vařené maso.

Komentáře k receptu