Avokádový salát s krevetami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 350 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 29 g
- Sodík 325 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 62.4 mg
- Draslík 525.6 mg
- Vláknina 13463.8 mg
- Vitamín A 13463.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.6 mg
- Vitamín E 2.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Promícháme balsamico se solí, pepřem, medem a olivovým olejem.
-
2
Avokáda rozpůlíme, vypeckujeme, oloupeme a dužinu nakrájíme na tenké plátky.
-
3
Okapanou, na plátky nakrájenou mozzarellu a plátky avokáda promícháme v míse s krevetami a připravenou marinádou.
-
4
Salát upravíme na talíře a posypeme omytou řeřichou.
-
5
Ihned podáváme.