Francouzský quiche

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 200 g Anglická slanina
  • 250 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 500 g Těsto na pizzu
  • 200 ml Smetana 12% (konzumní)
  • 400 ml Mléko polotučné
  • 7 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 528 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 478 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 268.5 mg
  • Draslík 198 mg
  • Vláknina 2644.9 mg
  • Vitamín A 2644.9 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 27.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plech vyložíme pečícím papírem, na který rozprostřeme vyválené těsto.

  • 2

    Suroviny dáme do mísy a smícháme.

  • 3

    Osolíme a opepříme.

  • 4

    Směs vlijeme na těsto, promícháme, posypeme zbylým sýrem a dáme péct do předehřáté trouby při 180 stupních.

Komentáře k receptu