Ořechové suchary
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 143 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 5 g
- Sodík 50 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 0.1 mg
- Draslík 71.8 mg
- Vláknina 1974 mg
- Vitamín A 1974 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z bílků a špetky soli ušleháme pevný sníh, vmícháme do něj hroznový cukr. Nakonec přidáme nasekané vlašské ořechy a mouku.
-
2
Těsto vlijeme do vymazané a vysypané chlebíčkové formy, pečeme ve středně vyhřáté troubě do zlatova.
-
3
Vychlazený bochník krájíme na tenké plátky a sušíme při nejnižší teplotě v troubě (cca při 50°C).
-
4
Suchary uchováváme v dobře uzavřené dóze.