Kapr po lipensku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 451 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 24 g
- Sodík 613 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 150 mg
- Draslík 852 mg
- Vláknina 850 mg
- Vitamín A 850 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.1 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 19.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle. Zalijeme ji vínem a rybím vývarem. Přidáme kečup, sůl a vše rozšleháme.
-
2
Do připraveného základu vložíme omyté porce kapra a pod pokličkou zvolna dusíme doměkka. Porce kapra na talířích přeléváme šťávou.