Lín na kmíně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 346 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 18 g
- Sodík 165 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 24 mg
- Draslík 38 mg
- Vláknina 948.3 mg
- Vitamín A 948.3 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.3 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 23 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné a vykuchané líny osolíme, zlehka obalíme v mouce a okmínujeme. Pečeme na másle v pánvi po každé straně asi 6 minut.
-
2
Pečené líny přendáme na nahřátou mísu, pokapeme je citronovou šťávou. Do másla po pečení přidáme nasekanou petrželku, necháme ji zpěnit, podlijeme rybím vývarem a podáváme k línům.