Tresčí filé s křenovou šlehačkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 368 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 21 g
- Sodík 202 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 136.8 mg
- Draslík 149.4 mg
- Vláknina 7087 mg
- Vitamín A 7087 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 59.3 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Porce filé omyjeme, potřeme olejem a grilujeme v rozehřátém grilu po obou stranách.
-
2
Nastrouhaný křen smícháme s ušlehanou smetanou.
-
3
Grilované porce filé upravíme na listy hlávkového salátu, pokapeme citronovou šťávou vymačkanou z jednoho citronu, osolíme, posypeme nasekaným koprem a petrželkou a ozdobíme dílkem citronu. Přidáme dávku křenové šlehačky.