Pastýřské kotlety
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 354 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 24 g
- Sodík 258 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 78.4 mg
- Draslík 418.9 mg
- Vláknina 1123.8 mg
- Vitamín A 1123.8 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.7 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kotlety omyjeme a do každé prořízneme nožem kapsu. Mírně je naklepeme, osolíme a opepříme. Kapsu naplníme rozdrobeným ovčím sýrem smíchaným s kostičkami slaniny a nasekanou jarní cibulkou. Kotlety sepneme jehlou.
-
2
Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, osmahneme na oleji, přidáme kotlety a dusíme doměkka. Podáváme přelité výpekem.