Vykoupaný kapr
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 304 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 16 g
- Sodík 329 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 104.5 mg
- Draslík 738.2 mg
- Vláknina 918.5 mg
- Vitamín A 918.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.9 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kapří maso zbavené kůže a kostí nakrájíme na tenké nudličky a namočíme přes noc do syrovátky. Maso tak ztratí typické rybí aroma.
-
2
Druhý den osmahneme na oleji utřený česnek, nastrouhanou cibuli a nasekaný šťovík. Přidáme osolenou, paprikou zaprášenou rybu a zprudka ji opečeme.