Skopová žebírka Ararat
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 121 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 7 g
- Sodík 205 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 3.6 mg
- Draslík 426 mg
- Vláknina 5742.8 mg
- Vitamín A 5742.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.6 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z omytého skopového hřbetu nakrájíme 4 žebírka, osolíme je a opepříme. Maso opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji a přendáme na nahřátou mísu.
-
2
Do pánve s olejem po opékání přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek a na čtvrtky nakrájená rajčata. Vše krátce podusíme.
-
3
Směsí přelijeme žebírka a posypeme nasekaným koprem.