Bílé zelí na víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 139 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 8 g
- Sodík 131 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 7.3 mg
- Draslík 332.8 mg
- Vláknina 8717.5 mg
- Vitamín A 8717.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 56.9 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli usmažíme na sádle dozlatova.
-
2
Přidáme očištěné, nadrobno nakrájené zelí, kmín, sůl a podlijeme trochou vody. Za občasného zamíchání dusíme téměř doměkka.
-
3
Ke konci dušení podlijeme zelí vínem, osladíme a okyselíme.