Vařený pórek se sýrem a kečupem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 800 g Pórek
  • 100 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 4 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 312 kcal
  • Sacharidy 33 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 137 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 28 g
  • Cholesterol 32.5 mg
  • Draslík 360 mg
  • Vláknina 7200 mg
  • Vitamín A 7200 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 24 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 18.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné bílé části pórku svážeme do svazečků a v osolené vařící vodě je uvaříme doměkka. Pórek vyjmeme, osušíme a upravíme na talíře.

  • 2

    Každou porci přelijeme kečupem, posypeme nastrouhaným sýrem a pokapeme rozehřátým máslem.

  • 3

    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře k receptu