Dušené fazole po indicku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 428 kcal
- Sacharidy 65 g
- Tuky 9 g
- Sodík 214 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 64 g
- Cholesterol 12 mg
- Draslík 1860.3 mg
- Vláknina 31791.2 mg
- Vitamín A 31791.2 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.1 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 21.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Fazole přes noc namočíme a potom je v mírně osolené vodě dusíme doměkka.
-
2
Na másle osmahneme jemně nakrájenou cibuli dozlatova a se vším kořením vmícháme do fazolí. Podle potřeby osolíme, dodusíme a ochutíme kečupem.