Filé na kopru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 326 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 21 g
- Sodík 344 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 84.3 mg
- Draslík 398.4 mg
- Vláknina 2674.8 mg
- Vitamín A 2674.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 23.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté porce filé mírně osolíme a opepříme po obou stranách. Na másle je zprudka osmažíme dozlatova, vyjmeme a necháme okapat.
-
2
V témže másle rozmícháme jogurt, kečup, vývar a necháme zahoustnout. Nakonec vmícháme nasekaný kopr.
-
3
Do omáčky vložíme osmažené filé a dáme na chvíli zapéci do trouby.
-
4
Před podáváním ozdobíme každou porci plátkem citronu.