Filé na kopru

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Filé z aljašské tresky
  • 200 ml Jogurt bílý
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 ks Citrony
  • 1 šálek Vývar z hovězích kostí
  • 4 polévková lžíce Kečup
  • 4 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 2 polévková lžíce Kopr čerstvý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 326 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 344 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 84.3 mg
  • Draslík 398.4 mg
  • Vláknina 2674.8 mg
  • Vitamín A 2674.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 23.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté porce filé mírně osolíme a opepříme po obou stranách. Na másle je zprudka osmažíme dozlatova, vyjmeme a necháme okapat.

  • 2

    V témže másle rozmícháme jogurt, kečup, vývar a necháme zahoustnout. Nakonec vmícháme nasekaný kopr.

  • 3

    Do omáčky vložíme osmažené filé a dáme na chvíli zapéci do trouby.

  • 4

    Před podáváním ozdobíme každou porci plátkem citronu.

Komentáře k receptu