Filé po urísku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Filé z aljašské tresky
  • 200 ml Jogurt bílý
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Kardamom
  • 0.5 kávová lžička Hřebíček mletý
  • 4 ks Cibule
  • 1 špetka Zázvor mletý
  • 1 špetka Skořice mletá
  • 5 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 243 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 223 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 61.7 mg
  • Draslík 235.9 mg
  • Vláknina 3626.6 mg
  • Vitamín A 3626.6 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.8 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté filé zalijeme jogurtem a necháme asi 1 hodinu odpočinout.

  • 2

    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmahneme na oleji dozlatova. Vložíme rybu s jogurtem, přidáme všechno koření, sůl a zamícháme. Dusíme na mírném plameni, až filé změkne.

  • 3

    Podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře k receptu