Kaše z tresky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 260 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 10 g
- Sodík 158 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 297.2 mg
- Draslík 436.9 mg
- Vláknina 4582.8 mg
- Vitamín A 4582.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Filé z tresky a oloupané, na kostičky nakrájené brambory vaříme ve vodě doměkka. Potom vodu scedíme.
-
2
V pánvi na oleji necháme zesklovatět nastrouhanou cibuli, přidáme uvařené rybí maso, brambory, na plátky nakrájená vařená vejce, petrželku, pepř a sůl. Dobře promícháme a zahřejeme.