Zelenina v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 54 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 4 g
- Sodík 51 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 4.3 mg
- Draslík 201.4 mg
- Vláknina 2051.9 mg
- Vitamín A 2051.9 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejprve připravíme pět kusů alobalu, které potřeme olejem.
-
2
Cuketu a rajčata nakrájíme na kolečka.
-
3
Nakrájenou zeleninu klademe na připravený alobal.
-
4
Zeleninu pokapeme olivovým olejem, osolíme, opepříme a posypeme strouhaným ementálem.
-
5
Alobal důkladně zabalíme a grilujeme 20 minut.