Indické zeleninové čatní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 397 kcal
- Sacharidy 95 g
- Tuky 1 g
- Sodík 496 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 95 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 521 mg
- Vláknina 6923 mg
- Vitamín A 6923 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 88.9 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné papriky, rajčata a cibuli nadrobno nakrájíme a prosypeme solí. Necháme ustát do druhého dne v chladu.
-
2
Potom přidáme koření, cukr, ocet a na mírném ohni vaříme do úplného zhoustnutí.
-
3
Čatní naplníme do nahřátých sklenic a necháme dobře vychladnout.