Křepelky připravované na grilu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 276 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 12 g
- Sodík 315 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 105 mg
- Draslík 474.9 mg
- Vláknina 1472 mg
- Vitamín A 1472 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 34.2 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Křepelky omyjeme, osušíme, osolíme opepříme. Do břicha jim vložíme bobkový list a petrželovou nať.
-
2
Potom je svážeme a napícháme vedle sebe na grilovací jehlu, podložíme pod ně pekáč, 20 minut opékáme, přitom obracíme.
-
3
V misce rozmícháme Madeiru, olej a balzamikový ocet, křepelky směsí stále během pečení potíráme.