Vepřová žebírka na rožni
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 705 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 59 g
- Sodík 381 mg
- Bílkoviny 40 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 202.5 mg
- Draslík 583.7 mg
- Vláknina 58.3 mg
- Vitamín A 58.3 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vepřová žebírka omyjeme, osušíme a do masa vetřeme pepř, tymián (nebo bazalku) a sůl.
-
2
Žebírka rozdělíme na kusy a napichujeme je na rožeň.
-
3
Pečeme asi 1 1/2hodiny dozlatova.