Vepřová žebírka na rožni

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 110 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1000 g Vepřová žebra
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Tymián sušený
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 705 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 59 g
  • Sodík 381 mg
  • Bílkoviny 40 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 202.5 mg
  • Draslík 583.7 mg
  • Vláknina 58.3 mg
  • Vitamín A 58.3 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.5 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vepřová žebírka omyjeme, osušíme a do masa vetřeme pepř, tymián (nebo bazalku) a sůl.

  • 2

    Žebírka rozdělíme na kusy a napichujeme je na rožeň.

  • 3

    Pečeme asi 1 1/2hodiny dozlatova.

Komentáře k receptu