Japonský brioškový chléb

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 185 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Mouka fazolová černá
  • 300 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 5 g Sůl
  • 60 g Cukr krupice
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 10 g Droždí sušené
  • 250 ml Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 456 kcal
  • Sacharidy 86 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 488 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 31 g
  • Cholesterol 6 mg
  • Draslík 24.3 mg
  • Vláknina 13053 mg
  • Vitamín A 13053 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nalijeme vodu, rozpuštěné máslo, přidáme cukr, sůl, fazolovou i hladkou mouku a promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí, nastavíme program na brioškový chléb a necháme péct.

Komentáře k receptu