Venkovský chléb

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 205 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 10 g Sůl
  • 10 g Droždí
  • 60 g Mléko plnotučné sušené
  • 330 g Mouka chlebová
  • 160 g Mouka pšeničná celozrnná
  • 165 g Mouka žitná bílá
  • 450 ml Voda pitná
  • 20 ml Olej slunečnicový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 472 kcal
  • Sacharidy 84 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 710 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 40 g
  • Cholesterol 10 mg
  • Draslík 98.5 mg
  • Vláknina 9057 mg
  • Vitamín A 9057 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nasypeme mouku, sušené mléko, sůl a sušené droždí. Zalijeme vodou, olejem a promícháme. Přemístíme do nádoby domácí pekárny, zvolíme celozrnný program a necháme péct.

Komentáře k receptu