Z tofu karbanátky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Cizrna konzervovaná
  • 75 g Sýr sójový - Tofu
  • 115 g Brambory vařené
  • 75 g Strouhanka
  • 1 kávová lžička Kmín mletý
  • 1 kávová lžička Koriandr mletý
  • 1 ks Cibule červená
  • 1 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 4 polévková lžíce Koriandr čerstvý
  • 0.17 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 237 kcal
  • Sacharidy 43 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 501 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 43 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 359.6 mg
  • Vláknina 13756.5 mg
  • Vitamín A 13756.5 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.8 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do hrnce dáme nasekanou cibuli, rozetřený česnek, kmín, koriandr, citronovou šťávu a přivedeme k varu. Pod pokličkou vaříme 5 minut.

  • 2

    Do misky dáme konzervovanou cizrnu, tofu, vařené brambory pokrájené na plátky a smícháme. Přidáme směs s cibulí, koriandrem a kořením a promícháme. Rozdělíme na 4 díly a vytvoříme karbanátky. Do talíře nasypeme strouhanku a po obou stranách obalíme karbanátky.

  • 3

    Ve woku rozehřejeme olej a z každé strany smažíme karbanátky 5 minut.

  • 4

    Poté ihned podáváme.

Komentáře k receptu