Mexická salsa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 32 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 1 g
- Sodík 246 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 270.5 mg
- Vláknina 3137 mg
- Vitamín A 3137 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.8 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli oloupeme a rozkrájíme na měsíčky, česnek oloupeme. Koriandr opláchneme a necháme okapat.
-
2
Všechny suroviny zpracujeme v mixeru do jemné konzistence.
-
3
Před podáváním necháme salsu v lednici alespoň 60 minut vychladit.