Osvěžující melounová polévka

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Hroznové víno
  • 1 ks Meloun cukrový
  • 0.25 l Víno bílé
  • 2 polévková lžíce Cukr krupice
  • 4 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 184 kcal
  • Sacharidy 34 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 5 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 172 mg
  • Vláknina 1177 mg
  • Vitamín A 1177 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.7 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1775.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Meloun rozkrojíme, odstraníme jadérka, dužinu vyjmeme a rozmixujeme.

  • 2

    Vmícháme bílé víno, cukr a citronovou šťávu.

  • 3

    Hrozny omyjeme, bobule rozkrojíme na poloviny, odstraníme semínka, přidáme do polévky, promícháme a podáváme studenou.

Komentáře k receptu