Smoothie s jablky a hruškami

Hodnocení 1x 1x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Jablko granátové
  • 250 g Hrušky
  • 150 g Jogurt nízkotučný
  • 2 kávová lžička Med včelí
  • 1 kávová lžička Máta
  • 1 špetka Skořice mletá
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 218 kcal
  • Sacharidy 47 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 56 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 47 g
  • Cholesterol 4.5 mg
  • Draslík 580.6 mg
  • Vláknina 17175.8 mg
  • Vitamín A 17175.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 18.8 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejprve v odšťavňovači prolisujeme omytá a nakrájená jablka. Do mixéru vhodíme nakrájené hrušky a rozmixujeme spolu s jogurtem, skořicí, medem, citrónovou šťávou a jablky.

  • 2

    Hotové smoothies nalijeme do sklenic a servírujeme ozdobené kouskem máty.

Komentáře k receptu