Rybí šátečky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Kapr obecný
  • 500 g Listové těsto
  • 500 g Lečo sterilované
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 2 stroužek Česnek
  • 4 polévková lžíce Kečup
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 780 kcal
  • Sacharidy 60 g
  • Tuky 47 g
  • Sodík 406 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 166.7 mg
  • Draslík 698.6 mg
  • Vláknina 4842 mg
  • Vitamín A 4842 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.4 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme nadrobno, zpěníme na oleji, zasypeme paprikou, přidáme lečo, kečup, prolisovaný česnek, sůl a vše podusíme,

  • 2

    přidáme dušené rybí maso, znovu chvíly podusíme a nakonec přidáme vejce.

  • 3

    Necháme srazit a odstavíme. Těsto vyválíme, rozkrájíme na čtverce, naplníme směsí, přehneme okraje do čtverce a stlačíme. Potřeme rozšlehaným vejcem a upečeme ve vyhřáté troubě, dozlatova.

Komentáře k receptu