Rybí dip s tuňákem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 140 g Tuňák v oleji
  • 40 g Kapary
  • 80 g Okurky nakládané
  • 40 g Sardelové řezy
  • 6 g Sůl
  • 1 g Pepř černý mletý
  • 250 g Majonéza
  • 20 ml Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 554 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 53 g
  • Sodík 1511 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 14.8 mg
  • Draslík 149.7 mg
  • Vláknina 652.5 mg
  • Vitamín A 652.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.5 mg
  • Vitamín E 7.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Tuňáka z konzervy vyklopíme do mixéru, přidáme kapary, pokrájené nakládané okurky, sardelku, přilijeme citronovou šťávu, přidáme majonézu a rozmixujeme dohladka. Nakonec podle chuti osolíme a opepříme. Rybí dip je vhodný k pečené drůbeži nebo ke grilované zelenině.

  • 2

    Před podáváním necháme dip v chladu uležet.

Komentáře k receptu