Játra v husím sádle

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Játra husí
  • 200 g Husí sádlo
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 3 kávová lžička Majoránka
  • 4 ks Chléb toastový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1368 kcal
  • Sacharidy 146 g
  • Tuky 65 g
  • Sodík 1862 mg
  • Bílkoviny 49 g
  • Uhlovodany 146 g
  • Cholesterol 565 mg
  • Draslík 802.1 mg
  • Vláknina 24237 mg
  • Vitamín A 24237 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.4 mg
  • Vitamín E 2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 41.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rozsekáme husí játra nahrubo, osolíme, opepříme a přidáme majoránku.

  • 2

    Zalijeme horkým sádlem a necháme prochladit.

  • 3

    Doporučujeme podávat s teplým toastem.

Komentáře k receptu