Obrácené řízky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Strouhanka
  • 500 g Hovězí maso zadní
  • 100 ml Olej stolní
  • 2 ks Cibule
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 6 polévková lžíce Kečup
  • 4 polévková lžíce Hořčice Dijonská
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 564 kcal
  • Sacharidy 25 g
  • Tuky 36 g
  • Sodík 335 mg
  • Bílkoviny 35 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 209.2 mg
  • Draslík 137.8 mg
  • Vláknina 2939.8 mg
  • Vitamín A 2939.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme ve strouhance a rozšlehaných vejcích.

  • 2

    Osmahneme na oleji z obou stran a dáme do zapékací nádoby.

  • 3

    Na oleji opečeme nakrájenou cibuli, přidáme kečup, hořčici a vše promícháme a nalijeme na řízky.

  • 4

    Pečeme v předehřáté troubě na 200°C zakryté 30 minut.

  • 5

    Podáváme s vařeným bramborem.

Komentáře k receptu