Kachní maso s rýží a zeleninou

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Kachní prsa
  • 60 ml Omáčka sójová
  • 150 ml Vývar drůbeží
  • 20 ml Olej rostlinný
  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Rajčata
  • 1 ks Paprika zelená
  • 1 ks Paprika žlutá
  • 1 ks Paprika červená
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 348 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 211 mg
  • Bílkoviny 34 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 115.5 mg
  • Draslík 747.5 mg
  • Vláknina 5020 mg
  • Vitamín A 5020 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 81.3 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na wok pánvi na oleji smažíme kachní maso s kůží z obou stran. Maso odložíme a tuk slijeme. Pak osmažíme cibuli na plátky a dva prolisované stroužky česneku dozlatova. Přidáme proužky paprik na tři minuty, vložíme nakrájená rajčata bez semen, vývar, omáčku a po dvou minutách je upravíme na mísu s masem.

Komentáře k receptu