Karbanátky se zeleninou pečené na grilu

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 18 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 500 g Hovězí maso mleté
  • 40 g Strouhanka
  • 30 g Olivy černé
  • 10 g Paprika červená
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Pepř bílý
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 kávová lžička Majoránka
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 2 polévková lžíce Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 336 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 602 mg
  • Bílkoviny 42 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 267.3 mg
  • Draslík 662.8 mg
  • Vláknina 2072.7 mg
  • Vitamín A 2072.7 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.7 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse smícháme mleté maso, najemno nakrájenou cibuli, utřený česnek, pepř, sůl, papriku, majoránku, vejce, mléko, strouhanku, malé kousky oliv a papriky.

  • 2

    Ze vzniklé hmoty tvoříme asi jeden centimetr široké placky.

  • 3

    Hotové karbanátky grilujeme na roštu.

  • 4

    Grilujeme za občasného otáčení 8 minut.

Komentáře k receptu