Grilovaný pstruh na víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 477 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 22 g
- Sodík 138 mg
- Bílkoviny 53 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 145 mg
- Draslík 1100 mg
- Vláknina 5068 mg
- Vitamín A 5068 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29.5 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Víno můžeme smíchat s hoblinami dřeva vhodného k uzení a necháme 1 hodinu stát, ale nemusíme.
-
2
Pstruhy potřeme olejem, položíme na ně kroužky cibule, citronu, kopr a grilujeme asi 15-20 minut, poté ho pokapeme vínem.