Kuřecí stew

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Kuřecí prsa
  • 250 g Brokolice
  • 250 g Fazolové lusky zelené
  • 250 g Kukuřice cukrová nakládaná
  • 250 g Mrkev kořen
  • 125 ml Šťáva karotková
  • 200 ml Vývar drůbeží
  • 4 ks Cibule červená
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Hořčice Dijonská
  • 0.34 polévková lžíce Tuk Hera jedlý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 493 kcal
  • Sacharidy 40 g
  • Tuky 153 g
  • Sodík 488 mg
  • Bílkoviny 51 g
  • Uhlovodany 36 g
  • Cholesterol 128 mg
  • Draslík 1267.1 mg
  • Vláknina 18252.2 mg
  • Vitamín A 18252.2 mg
  • Vitamín B6 1.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 71.9 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kuřecí prsa očistíme, nakrájíme na velmi tenké plátky, osolíme a opepříme.

  • 2

    Cibuli oloupeme, drobně nakrájíme. Brokolici omyjeme, necháme okapat, rozdělíme na růžičky. Oloupanou mrkev nakrájíme na plátky a lusky očistíme, omyjeme a rozpůlíme. Kukuřici necháme okapat na cedníku.

  • 3

    Kuřecí plátky vložíme na pánev s rozpáleným tukem, opečeme z obou stran po 4 minutách, poté přidáme připravenou zeleninu a restujeme 3 minuty. Zalijeme vývarem, vmícháme hořčici, zeleninovou šťávu a chvíli podusíme. Hotové servírujeme na talíře.

Komentáře k receptu