Rybí filé s rajčatovým protlakem a křenem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 258 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 5 g
- Sodík 234 mg
- Bílkoviny 86 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 6 mg
- Draslík 155.3 mg
- Vláknina 4609.5 mg
- Vitamín A 4609.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 34.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybí filé naporcujeme a osolíme.
-
2
Na másle osmahneme na kroužky nakrájenou cibuli do sklovita, přidáme filé a opečeme po obou stranách. Rajčatový protlak mírně zředíme trochou vývaru, vlijeme jej k filetům, dle potřeby přisolíme a dusíme zhruba 5 minut.
-
3
Hotové filé posypeme čerstvě nastrouhaným křenem a pokapeme citrónovou šťávou.