Filé dušené v leču
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 224 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 11 g
- Sodík 970 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 49.5 mg
- Draslík 204 mg
- Vláknina 519 mg
- Vitamín A 519 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.7 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybí filé nakrájíme na porce.
-
2
Cibuli nakrájenou na plátky osmahneme na tuku dorůžova, vložíme na ni mírně osolené, pomoučené a opepřené filé a zastříkneme vodou. Přidáme rajčatový protlak a krátce podusíme.
-
3
Nakonec přidáme lečo a vše podusíme.
-
4
Ihned podáváme.