Rybí polévka s tykví
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 514 kcal
- Sacharidy 62 g
- Tuky 20 g
- Sodík 179 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 47 g
- Cholesterol 92 mg
- Draslík 1536.9 mg
- Vláknina 36424.6 mg
- Vitamín A 36424.6 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 37.9 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 19.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybu očistíme, opláchneme, zalijeme vodou, osolíme, přidáme zeleninu, koření a uvaříme doměkka. Na polovině tuku osmahneme na kostičky nakrájenou tykev.
-
2
Vývar procedíme, přidáme osmahnutou tykev a 10 minut povaříme.
-
3
Posypeme petrželkou. Rybí maso vykostíme, nakrájíme a vložíme do polévky.
-
4
Podáváme s osmaženými kostičkami žemle.