Kuřecí t e r i y a k i
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 218 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 6 g
- Sodík 141 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 72 mg
- Draslík 589.3 mg
- Vláknina 4350 mg
- Vitamín A 4350 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 38.7 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do mísy dáme kuřecí prsíčka nakrájená na dlouhé a tenké plátky.Přelijeme marinádou a necháme asi patnáct minut marinovat.Kuřecí maso i s marinádou dáme na předehřátou pánev a za stálého míchání osmahneme --dokud maso nezměkne.Podáváme ozdobené dílky pomeranče,hořčicí a řeřichou.Jako příloha se nejlépe hodí obyčejná vařená rýže.