Vepřový plátek v mléce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 336 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 24 g
- Sodík 196 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 87 mg
- Draslík 159 mg
- Vláknina 1000 mg
- Vitamín A 1000 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2536.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na plátky, osolíme je a opečeme nasucho. Podlijeme mlékem a zvolna dusíme.
-
2
Šťáva má být mírně zahoustlá, zlatožlutá.
-
3
Nakonec do pokrmu přidáme podušené žampiony a kousek másla.