Moravský dietní guláš
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 219 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 13 g
- Sodík 256 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 70 mg
- Draslík 475.7 mg
- Vláknina 1521 mg
- Vitamín A 1521 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.4 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme, pokmínujeme a nasucho opečeme. Zalijeme vařící vodou a za občasného míchání dusíme.
-
2
Šťávu zahustíme nastrouhanou syrovou bramborou, promícháme a necháme přejít varem.
-
3
Nakonec do hotového pokrmu přidáme kousek másla.