Moravský dietní guláš

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 75 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 60 g Brambory
  • 200 g Hovězí libové
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Kmín celý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 219 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 256 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 70 mg
  • Draslík 475.7 mg
  • Vláknina 1521 mg
  • Vitamín A 1521 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.4 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme, pokmínujeme a nasucho opečeme. Zalijeme vařící vodou a za občasného míchání dusíme.

  • 2

    Šťávu zahustíme nastrouhanou syrovou bramborou, promícháme a necháme přejít varem.

  • 3

    Nakonec do hotového pokrmu přidáme kousek másla.

Komentáře k receptu