Hovězí maso na protlaku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 100 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 10 g Máslo čerstvé
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 g Hovězí maso zadní
  • 40 g Protlak rajčatový
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 76 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 194 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 6.3 mg
  • Draslík 0 mg
  • Vláknina 315 mg
  • Vitamín A 315 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso osolíme, nasucho opečeme, podlijeme vodou a dusíme.

  • 2

    Přidáme rajčatový protlak a maso dodusíme doměkka.

  • 3

    Pokrm zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě, dochutíme a šťávu ještě povaříme.

  • 4

    Před podáváním přidáme kousek másla.

Komentáře k receptu